4 trends voor de attractie-industrie die u niet mag missen

Eindelijk! De industrie begint weer langzaam aan op te starten en we kunnen onze bezoekers weer met veel enthousiasme ontvangen. Maar niet alleen zijn we blij dat we eindelijk onze bezoekers weer kunnen ontvangen, weer de attracties kunnen laten draaien, of onze gasten kunnen voorzien van onze lekkerste snacks. Ook de bezoekers zelf kunnen niet wachten eindelijk weer hun favoriete park te bezoeken, even uit huis te zijn, en zich onder te dompelen in de ervaringen die uw park te bieden heeft. 

Maar wat zijn de nieuwste trends? Waar moeten we rekening mee houden nu we weer gasten mogen ontvangen? Welke trends bieden perspectief voor de toekomst?


1. E-tickets

Langzaam aan worden er steeds meer maatregelen opgeheven en gaan we weer terug naar normaal, maar welke trends en ontwikkelingen kunnen zowel tijdens als na de pandemie een uitkomst bieden? 

Maakt uw park nog altijd gebruik van geprinte tickets en zijn er nog altijd bezoekers die al hun tassen uitladen of al hun zakken afzoeken naar hun entreetickets? Maak gebruik van e-tickets! Tegenwoordig heeft elke bezoeker een telefoon op zak, en met bijvoorbeeld uw eigen app, zullen bezoekers altijd hun e-tickets bij de hand hebben. Geen gestress en gedoe meer aan de ingang van uw park. Vanaf nu betreden uw bezoekers eenvoudig en snel uw park, zodat het plezier kan starten. 

2. Heat mapping 

Ook heat-mapping wordt steeds populairder. Met heat-mapping kunt u eenvoudig zien op welke plekken in uw park het druk is en waar rustig. Op deze manier kunt u strategischer gebruik maken van het plannen van uw personeel en zorgt u voor een top service. 

3. Virtual queuing

Ook Virtual queuing is een van de opkomende trends. Parken zoals Walibi Holland en Europa Park passen dit al toe in hun park. Het implementeren van Virtual Queuing zorgt ervoor dat het niet te druk wordt bij uw attracties en uw bezoekers eenvoudig alle attracties kunnen bezoeken zonder lang te hoeven wachten. Maak lang wachten en verveelde bezoekers verleden tijd!

Als u meer wilt weten over Virtual Queuing, lees dan ook (EN): How attractions can use virtual queuing for a safe and smooth visitor experience

4. Nooit meer ’hangry’ bezoekers

Tijdens een dag uit naar een park, moet er natuurlijk ook geluncht, gedineerd, of misschien zelfs nog wel ontbeten worden. Maar hoe lang zijn de wachtrijen bij de eetpunten in uw park? Lang in de rij staan is iets waar uw bezoekers niet op zitten te wachten als ze eindelijk weer een dagje uit kunnen, ze willen hun dag zo optimaal mogelijk benutten. Maar u wilt ook niet dat ze hun eigen eten meenemen omdat ze het wachten voor een eetpunt tijdverspilling vinden. Maar niet getreurd, heeft u weleens gehoord van Mobile Food Ordering?


Mobile Food Ordering kan u helpen de omzet van uw eetpunten te verhogen, zonder dat er lange rijen en grote mensenmassa’s ontstaan voor uw stand of in uw restaurant. Met Mobile Food Ordering kunnen uw bezoekers tijdens dat ze zich vermaken in uw park online eten bestellen! Ja u hoort het goed, of ze nu in de achtbaan zitten, in de draaimolen of staan te kijken naar de giraffen, overal kunnen uw bezoekers eenvoudig hun maaltijd of snack bestellen. 

Bezoekers die op hun telefoon online eten bestellen.

Niet alleen zorgt Mobile Food Ordering voor een veilige ervaring en minder ’hangry’ bezoekers, maar ook voor mogelijkheden om de omzet van uw food & beverage te verhogen. Zo kunt u eenvoudig push-berichten versturen gebaseerd op geolocatie. Loopt uw bezoeker net voorbij uw eetpunt, maar waren ze zo gefocust op waar ze naartoe wilden? Stuur ze een Push-bericht van uw restaurant en speciale aanbieding om ze zo te laten weten dat ze zojuist uw lekkerste snacks voorbij zijn gelopen en dat ze deze gemakkelijk kunnen online kunnen bestellen! 

Waarom is het belangrijk om Pushberichten te sturen? Lees hierover meer in (EN): Why your venue needs to be sending Push-Notifications

Daarnaast is het proces eenvoudig te volgen, zowel in de keuken als voor uw bezoeker. In de keuken kunt u bestellen eenvoudig doorschuiven in fases, van ontvangst, tot bereiding en uw bestelling is klaar om gegeten te worden! Ook kan uw bezoeker dit proces eenvoudig en dus tot hun bestelling klaar is genieten van uw park.

Spring ook aan boord!

Avonturenpark Hellendoorn speelt al in op de trend van mobiel eten bestellen, hun bezoekers kunnen gemakkelijk online een van Hellendoorns’ heerlijke burgers of Mexicaanse delicatessen bestellen.

 

Talk to the team

 

Read further about the topics